ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το βίντεο της «19χρονης» Αθηνάς από το Power of Love που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Το βίντεο της «19χρονης» Αθηνάς από το Power of Love που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Πραγματικά πρόκειται για μορφή… ετών 19 παρακαλώ… σαν εκείνα τα καρτούν που δεν μεγαλώνουν ποτέ όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Μαντέψτε πόσα πράγματα έχει κάνει η Αθηνά του Power of Love παρά τα 19 της χρόνια… πασαρέλες… τραγούδι… ριάλιτι… διαφημιστικά.. καλλιστεία εις διπλούν και ίσως κι αλλά που ακόμη δεν γνωρίζουμε αφού κάθε τόσο, όλο και κάτι νέο «σκάει».

Αυτή τη φορά οι αγαπημένοι χρήστες του Τwitter αλίευσαν ένα καταληκτικό ντοκουμέντο με την πάντα νεαρή Αθηνά να έχει πάρει μέρος στα καλλιστεία Miss Europe 2017 εκπροσωπώντας την Ρωσία, απ΄ όπου κατάγεται!

Τώρα εξηγείται γιατί η «19χρονη» Αθηνά, δεν έχει μάθει ούτε να μαγειρεύει, ούτε το ότι το απορρυπαντικό πιάτων δεν λέγεται σαμπουάν και πολλά ακόμη… πού να προλάβει το κορίτσι με τόσες υποχρεώσεις;

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/Fwtia_me_fwtia/status/984872767353999360

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.