Εμφραγμα υπέστη επάνω στη σκηνή ο Τζίμης Πανούσης – Καταχειροκροτούμενος αποχώρησε με φορείο – Δείτε το βίντεο (upd)

Εμφραγμα υπέστη επάνω στη σκηνή ο Τζίμης Πανούσης – Καταχειροκροτούμενος αποχώρησε με φορείο – Δείτε το βίντεο (upd)

Ο Τζίμης Πανούσης, κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή του Κυττάρου κατά τη διάρκεια της παράστασής του, ως αποτέλεσμα καρδιακής ανακοπής.

Εν συνεχεία μεταφέρθηκε με φορείο στο ασθενοφόρο που κλήθηκε εσπευσμένα. Αποχωρώντας από την αίθουσα, αναίσθητος επάνω στο φορείο, το κοινό είχε σηκωθεί όρθιο και τον καταχειροκροτούσε.

Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς»​.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος καλλιτέχνης υπέστη καρδιακή ανακοπή και ανατάχθηκε έπειτα από λίγο, γλιτώνοντας τον θάνατο. Μάλιστα ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε την παράσταση βρίσκονταν δύο γιατροί, οι οποίοι και τού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Ο Τζίμης Πανούσης εισήχθη στη Μονάδα Εμφράγματος της Καρδιολογικής Κλινικής του «Ελπίς» και η κατάστασή του είναι προς το παρόν σταθερή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.