ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Oι «Άγγελοι» της V.Secret πάνε Σαγκάη – Οι 6 καλλονές από την Κίνα και στιγιότυπα περασμένων shows (φωτό, βίντεο)

Oι «Άγγελοι» της V.Secret πάνε Σαγκάη – Οι 6 καλλονές από την Κίνα και στιγιότυπα περασμένων shows (φωτό, βίντεο)

Άλλο ένα μεγάλο show από τον περίφημο οίκο εσωρούχων ετοιμάζεται και αυτή τη φορά η Σαγκάη θα γεμίζει «Αγγέλους» που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Στις 28 Νοεμβρίου τα μοντέλα της Victoria’s Secret θα φορέσουν εσώρουχα και θα βάλουν τα φτερά τους μαγεύοντας το κοινό με τις αναλογίες τους.

Ανάμεσα στα μοντέλα που θα περπατήσουν με τα εσώρουχα του οίκου στην περίφημη πασαρέλα είναι οι: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio και Stella Maxwell.

Στα highlights του φετινού σόου είναι ότι στην πασαρέλα θα ανέβουν και έξι καλλονές από την Κίνα και πιο συγκεκριμένα οι: He Sui, Liu Wen, Xi Mengyao, Ju Xiaowen, Xie Xin και η Estelle Chen, από την Γαλλία, που όμως έχει κινεζική καταγωγή.

Τα shows της Victoria’s Secret λαμβάνουν κάθε φορά διθυραμβικά σχόλια και όλοι περιμένουν πως και πως!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.