ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό μετά τη νίκη του επί της Άστον Βίλα στο «Γ.Καραϊσκάκης» με 2-0 (upd)

Στον τελικό του Conference League στην Αθήνα θα παίξει με την Φιορεντίνα

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό μετά τη νίκη του επί της Άστον Βίλα στο «Γ.Καραϊσκάκης» με 2-0 (upd)

Οι ερυθρόλευκοι έγραψαν ιστορία, επικράτησαν 2-0 της Άστον Βίλα, εξαφάνισαν μία από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League και με συνολικό σκορ 6-2, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena.

Μαγικός ο Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία και έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάεικαι πλέον στην OPAP Arena θα περιμένει την Φιορεντίνα.

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 9/5 – 22.02): Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από μια πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό και μάλιστα έχει κερδίσει με το σπαθί του προβάδισμα δύο τερμάτων επί της Άστον Βίλα, μετά απ’ την επική νίκη 2-4 στο Villa Park με το τιμόνι στους ερυθρόλευκους να κρατάει σταθερά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός απέφυγε να εμπλακεί σε αυτάρεσκα ή αποθεωτικά σχόλια και επικεντρώθηκε στην ουσία του ημιτελικού, αλλά και την αξία του αντιπάλου.

Με αυτό τον τρόπο προετοίμασε το κοινό του Ολυμπιακού, πως δεν θα είναι ένα “πάρτι”, αλλά μια δύσκολη και κοπιαστική βραδιά σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση μπροστά, καθώς φιλοξενεί την Άστον Βίλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena και στις 29 Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα.

Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ και πήραν ένα ισχυρό προβάδισμα το οποίο καλούνται να υπερασπιστούν.

Αν τα καταφέρουν θα πρόκειται για την πιο μεγάλη επιτυχία στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου, καθώς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελικό και θα γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που παίζει ευρωπαϊκό τελικό μετά τον Παναθηναϊκό και τον τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών κόντρα στον Άγιαξ το 1971.

Διαιτητής είναι ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ

Βοηθοί οι συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Μάρκο Αχμίλερ, τέταρτος θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ και στο VAR ο Γερμανός Μπαστιάν Ντάνκερτ κι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς.

Οι εντεκάδες

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Κας, Ντιέγκο Κάρλος, Κόνσα, Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκιν, Γουότκινς, Ντινιέ, Πάου Τόρες, Ντιαμπί, Μπέιλι.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Έσε, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο της Άστον Βίλα είναι οι Γκαούτσι, Όλσεν, Λενγκλέ, Ντουράν, Χέιντεν, Ιροεγκμπουνάμ, Πάτερσον, Μουνρόε, Κέλιμαν, Γιανγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι οι Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Όρτα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Αποστολόπουλος, Πρεκατές, Ντόι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.