ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δεν θα σας προδώσουν ποτέ: Aυτά είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια

Για να καταλάβετε καλύτερα σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να στηρίζεστε

Δεν θα σας προδώσουν ποτέ: Aυτά είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια

Η πίστη και η αφοσίωση πέρα από τον χαρακτήρα και την ανατροφή μπορεί να βασίζονται και στο ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο αφοσιωμένα και πιστά ζώδια, για να καταλάβετε καλύτερα σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να στηρίζεστε.

Σκορπιός

Η αφοσίωση υπό όρους. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού θα δείξουν αφοσίωση μόνο στους ανθρώπους που εκείνοι επιλέγουν και έχουν πρωτύτερα ελέγξει πως την αξίζουν. Αυτό το διαβόητα αναξιόπιστο και μυστικοπαθές ζώδιο είναι πολύ επιλεκτικό ως προς το πού θα δείξει την αφοσίωσή του. Οι Σκορπιοί είναι ταυτόχρονα αφοσιωμένοι και προστατευτικοί. Εκτιμούν την αφοσίωση πάνω απ’ όλα και δεν ανέχονται την προδοσία. Αν συμβεί κάτι και χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε εσάς, τότε να περιμένετε την εκδίκηση. Ακόμα και αν έχουν περάσει χρόνια δεν θα ξεχάσουν το πώς φερθήκατε και δεν θα αφήσουν ούτε εσάς να ξεχάσετε.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης και της δέσμευσης, οπότε αυτό το πρακτικό ζώδιο παίζει «με τους κανόνες». Αν και μπορεί να παρατηρήσετε την αφοσίωσή τους περισσότερο στον εργασιακό χώρο, παραμένουν πιστοί σε όλους. Η προδοσία ή η εγκατάλειψη κάποιου την ώρα της ανάγκης του απλά δεν θα περνούσε από το μυαλό των Αιγόκερων. Αντ’ αυτού, θα σηκώσουν τα μανίκια και θα κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει.

Ιχθύς

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι ευαίσθητοι Ιχθύες είναι πιστοί μέχρις εσχάτων. Βαθιά διαισθητικοί, τείνουν να υιοθετούν τα συναισθήματα των άλλων σαν να είναι δικά τους. Ονειρεύονται έναν κόσμο γεμάτο ευτυχισμένους ανθρώπους και θα κάνουν τα πάντα για να επιτύχουν αυτό το όραμα. Η προδοσία ενός φίλου ή ενός αγαπημένου προσώπου θα τους πλήγωνε τόσο βαθιά όσο αν είχαν προδώσει τον εαυτό τους. Μπορείτε να εκμυστηρευτείτε τα πάντα σε αυτούς χωρίς να φοβάστε ότι θα σας κρίνουν και μην εκπλαγείτε αν βρεθούν στην πόρτα σας με ένα κουτί χαρτομάντιλα πριν καν τους πείτε ότι είστε αναστατωμένοι.

Καρκίνος

Όπως και οι Ιχθύες, έτσι και οι Καρκίνοι μπορεί να είναι «ένοχοι» για την υπερβολική ανιδιοτέλεια. Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο βάζει πρώτα τους φίλους και την οικογένεια, συχνά ακόμη και πάνω από τον εαυτό του. Αλλά σε αντίθεση με κάποια από τα άλλα ζώδια σε αυτή τη λίστα, δεν περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Η φροντίδα των άλλων είναι κάτι φυσικό για τον Καρκίνο και η γνώση ότι τον επιλέξατε για να στραφείτε σε μια στιγμή ανάγκης τον γεμίζει χαρά. Οι Καρκίνοι φιλοδοξούν να δημιουργήσουν σχέσης αγάπης και ένα σπίτι οικείο. Θέλουν να αισθάνεστε άνετα στον χώρο τους, και συνήθως, αυτό περιλαμβάνει ζεστά, φρεσκοψημένα μπισκότα ή σπιτική κοτόσουπα.

Ταύρος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο αφοσιωμένα ζώδια βρίσκονται οι Ταύροι – εκείνοι που αγαπούν τη σταθερότητα και νιώθουν άβολα με τις αλλαγές. Μπορεί να είναι πεισματάρηδες, αλλά σίγουρα μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους. Είναι ο ώμος που θα βρείτε για να κλάψετε και δεν διστάζουν να αναλάβουν τις δυσκολίες μιας σχέσης. Δύσκολα μπαίνουν σε σχέσεις, αλλά όταν αυτό συμβεί είναι για μια ζωή. Διατηρούν την ψυχραιμία τους σε καταστάσεις άγχους και καταφέρνουν να ηρεμούν και τους άλλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.