Ξεκινά ο διαγωνισμός για 46 θέσεις στο υπουργείο Οικονομικών στις 24 Ιουλίου

Ξεκινά ο διαγωνισμός για 46 θέσεις στο υπουργείο Οικονομικών στις 24 Ιουλίου

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού για τις 46 μόνιμες θέσεις προσωπικού πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην ειδική γραμματεία σώματος δίωξης οικονομικού Εγκλήματος (υπουργειο οικονομικων).

Ειδικότερα, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό δέκα συνεργάτες ειδικότητας Εφοριακών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με πτυχίο νομικής και 36 ΠΕ Εφοριακών με πτυχίο στα οικονομικά. Οι νέοι συνεργάτες θα έχουν την ευθύνη για την εφαρμογή της νομοθεσίας για την προάσπιση συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των περιπτώσεων οικονομικής απάτης σε βάρος τους. Ακόμη, ευθύνεται για τη διενέργεια ελέγχων και ερευνών για την καταπολέμηση εστιών οικονομικού εγκλήματος εν γένει και φαινομένων διαφθοράς με σκοπό την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και του κοινωνικού συνόλου.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η περίοδος υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 24 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 8 Αυγούστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: dimosio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.