ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χωρίς τον Μάικ Πενς η ΔΕΘ

Χωρίς τον Μάικ Πενς η ΔΕΘ

Τελικά ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς δεν θα εγκαινιάσει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η Ουάσιγκτον ειδοποίησε την Αθήνα πως «δεν βγαίνει το πρόγραμμα του αντιπροέδρου» και έτσι τις ΗΠΑ –τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ- θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπορ Ρος.

Μετά την μη επίσκεψη Πενς, πάντως, εγκαταλείφθηκαν και οι σκέψεις για συνάντηση στη συμπρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ πρωθυπουργών βαλκανικών χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρνουν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο περίπτερο 13 52 αμερικανικές εταιρείες- κολοσσούς, κυρίως του τεχνολογικού κλάδου, που θα παρουσιάσουν τα σύγχρονα επιτεύγματά τους. Από την Microsoft, τη Google και την Hewlett Packard μέχρι τη Cisco και την Coca-Cola, η αμερικανική επιχειρηματική παρουσία θα είναι ιδιαίτερα δυναμική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.