ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σεισμός «τέρας» σκότωσε 47 ανθρώπους στο Μεξικό την ίδια ήμερα με τον καταστρεπτικό σεισμό του 1985! (φωτό, βίντεο)

Σεισμός «τέρας» σκότωσε 47 ανθρώπους στο Μεξικό την ίδια ήμερα με τον καταστρεπτικό σεισμό του 1985! (φωτό, βίντεο)

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε το νότιο Μεξικό, με τον πρώτο απολογισμό να κάνει λόγο για 47 νεκρούς.

Οι εικόνες από βίντεο που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα και πρακτορεία ειδήσεων είναι συγκλονιστικές. Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν πανικόβλητοι στους δρόμους ενώ καπνοί έχουν γεμίσει τον ουρανό πάνω από την Πόλη του Μεξικού. Πολλές περιοχές αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης.

Ορισμένες φωτογραφίες δείχνουν ανθρώπους, περιτριγυρισμένους από χαλάσματα, πεσμένους στο έδαφος.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 3χλμ βορειοδυτικά από το χωριό Αγιούτια ενώ το εστιακό βάθος ήταν 60χλμ.

Ο σεισμός αυτός έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τον φονικό σεισμό των 8,1 βαθμών Ρίχτερ, που στοίχησε τη ζωή σε 100 ανθρώπους.

Ενα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την στιγμή που ο Εγκέλαδος χτύπησε το Μεξικό.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που χτυπά ο εγκέλαδος…

Σύμφωνα με αναφορές, έχουν σημειωθεί καταστροφές και καταρρεύσεις σε κτίρια τόσο στο Μέξικο Σίτι όσο και σε άλλες περιοχές.

Οι κάτοικοι στις πόλεις εκκένωσαν με κάθε τρόπο τα κτίρια, ενώ εθελοντές ξεκίνησαν ήδη να αναζητούν εγκλωνισμένους σε κτίρια που έχουν καταρρεύσει.

Δείτε βίντεο από πολίτες που μεταφέρουν συντρίμμια προκειμένου να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα χαλάσματα κτιρίου…

Εικόνα από το Μέξικο Σίτι… Καπνοί και σκόνες από κτίρια…

Φωτογραφίες δείχνουν τα πρώτα θύματα, καθώς αυτοκίνητο καταπλακώθηκε από δομικά υλικά. Όπως φαίνεται στην εικόνα, δύο άτομα φέρονται να έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ άλλοι τραυματίες μεταφέρονται με φορεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.