Στροφή στον πολιτισμό – Αύξηση κατά 13% στους επισκέπτες των μουσείων τον Σεπτέμβριο

Στροφή στον πολιτισμό – Αύξηση κατά 13% στους επισκέπτες των μουσείων τον Σεπτέμβριο

Ενθαρρυντικά είναι τα τελευταία νούμερα, σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών στα ελληνικά μουσεία, καθώς τον μήνα Σεπτέμβριο (2017) καταγράφηκε άνοδος κατά 13% στο σύνολο τους. Παράλληλα, οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου αυξήθηκαν κατά 11% και οι εισπράξεις κατά 15,8%.

Το εννιάμηνο πέρσι σημειώθηκε αύξηση 16,8% στους επισκέπτες των μουσείων και 18,2% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 20,7%.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο αύξηση των επισκεπτών κατά 12,1%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 20,2% και αύξηση των εισπράξεων κατά 9,5%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εννεάμηνο σημειώθηκε αύξηση των επισκεπτών κατά 18,2% και κατά 22% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 18%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.