Αποκρυφιστική σατανική τελετή στο άνοιγμα της μεγαλύτερης σιδηροδρομικής σήραγγας του κόσμου στην Ελβετία (φωτό, βίντεο)

Αποκρυφιστική σατανική τελετή στο άνοιγμα της μεγαλύτερης σιδηροδρομικής σήραγγας του κόσμου στην Ελβετία (φωτό, βίντεο)

Αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο βίντεο που ακολουθεί θα σας ενοχλήσει αρκετά, ειδικά αν είστε Χριστιανός.

Την 1η Ιουνίου, η Ελβετία παρουσίασε στον κόσμο το μεγαλύτερο και βαθύτερο τούνελ σιδηροδρόμου, τη σήραγγα τρένων Gotthard, με μια βαθιά αποκρυφιστική σατανική τελετή.

Η παράσταση έγινε στο Erstfeld, συμπεριλαμβανομένης και της συμμετοχής της Ελβετίας και εκατοντάδων αξιωματούχων όπως ο Ιταλός πρωθυπουργός Matteo Renzi, ο Πρόεδρος της Ελβετίας Johann Schneider-Ammann, η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Η παράσταση χωρίζεται σε δύο εκδηλώσεις, μία για την ελίτ και μία για όλους τους άλλους. Και οι δύο περιλαμβάνουν πάνω από 600 χορευτές, ακροβάτες και άλλους παράγοντες. όπως και οι δύο δένονται με γραφικά από δαιμονικούς απόκρυφους συμβολισμούς και ανησυχητικά περίεργες σκηνές.

Πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι αυτό θα είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά τελετουργικά βίντεο που έχετε δείτε ποτέ …

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=7IXBgZUZB6g

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.