ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Αστυνομικός διείσδυσε σε σπείρα που εισήγαγε 44 κιλά χασίς και τους παγίδεψε!

Πάτρα: Αστυνομικός διείσδυσε σε σπείρα που εισήγαγε 44 κιλά χασίς και τους παγίδεψε!

Παράσημο για την γεναιότητα του δικαιούται ένας αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, που κατάφερε να διεισδύσει σε μια σπείρα που εισήγε μεγάλες ποσότητες χασίς από την Αλβανία και να οδηγήσει στην εξάρθρωση της και την ταυτοποίηση ενός Έλληνα από την Ηλεία που θα παραλάμβανε σχεδόν 44 κιλά ναρκωτικών για να τα διακινήσει σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας.

Ο αστυνομικός μαζί με δυο Αλβανούς μέλη του κυκλώματος συναντήθηκαν τη νύχτα της Κυριακής με πάνοπλους “βαρόνους” του αλβανικού καρτέλ στα ελληνοαλβανικά σύνορα, κοντά στην περιοχή Νεγράδες, απ’ όπου παρέλαβαν ένδεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 43 κιλών και 641 γραμμαρίων. Κατά την εποστροφή τους, όμως, ειδοποίησε με συνθηματικό τρόπο τους συναδέλφους του και εκείνοι ακινητοποίησαν το όχημά τους στα Ιωάννινα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν από τους άνδρες της Δίωξης και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Ο Έλληνας αποδέκτης του χασίς ταυτοποιήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης και αναζητήθηκε στην περιοχή της Ηλείας όπου κατοικεί, αλλά δεν βρέθηκε και η έρευνα για την σύλληψή του βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.