ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ρίτα Όρα: Εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή στο Met Gala και προκάλεσε «πανικό» (φωτο)

Η κάμερα την έπιασε πολλές φορές, να προσπαθεί να καλύψει τα ευαίσθητα σημεία του σώματός της

Ρίτα Όρα: Εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή στο Met Gala και προκάλεσε «πανικό» (φωτο)

Μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Ρίτα Όρα στο φετινό Met Gala, δίπλα στον σύζυγό της, Τάικα Γουάιτιτι, καθώς εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή.

Το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο χαλί της διοργάνωσης και η τραγουδίστρια ακολούθησε πιστά το θέμα του event, που ήταν φέτος «ο Κήπος του Χρόνου».

Η 33χρονη εμφανίστηκε με ένα φόρεμα, φτιαγμένο από κορδόνια, από τα οποία κρέμονταν χάντρες από πολύτιμους λίθους, σε διάφορες αποχρώσεις.

Όπως αποκάλυψε, την ώρα που έκανε δηλώσεις στη Vogue, μερικές από τις χάντρες χρονολογούνται από τον πρώτο και τον δεύτερο αιώνα π.Χ., γεγονός που τις κάνει «παλαιότερες από οποιονδήποτε σε αυτόν τον πλανήτη».

Μέσα από το φόρεμα, η Ρίτα Όρα φορούσε μονάχα ένα διαφανές κορμάκι, με αποτέλεσμα, να μην μπορεί να περπατήσει με άνεση στο χαλί.

Η κάμερα την έπιασε πολλές φορές, να προσπαθεί να καλύψει τα ευαίσθητα σημεία του σώματός της, είτε με τα χέρια της ή έχοντας μπροστά της τον σύζυγό της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.