ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νότια Κορέα: «Η Ουάσιγκτον έδωσε εντολή για την ενίσχυση των πυραυλικών συστημάτων THAAD»

Νότια Κορέα: «Η Ουάσιγκτον έδωσε εντολή για την ενίσχυση των πυραυλικών συστημάτων THAAD»

Η εκτόξευση δεύτερου βαλλιστικου πυραύλου μακράς εμβέλειας από τη Βόρεια Κορέα έφερε ένα βήμα πιο κοντά στη στρατιωτική αντίδραση των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες, μαζί με τους συμμάχους τους, φέρονται να αποτελούν τους στόχους του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ουάσιγκτον έδωσε εντολή για την ενίσχυση των πυραυλικών συστημάτων THAAD που είναι τοποθετημένα στη Νότια Κορέα.

Η ηγεσία της Νότιας Κορέας κάλεσε σε σύσκεψη κορυφής μετά τη νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Πιονγκγιάνγκ, ζητώντας σκληρότερες και περισσότερες κυρώσεις εναντίον της.

Τόσο η Ρωσία, όσο και η Κίνα έχουν εκφράσει τις εντονότατες διαμαρτυρίες τους για την παρουσία των αμερικανικών πυραυλικών συστημάτων στην περιοχή, καθώς τα εδάφη τους βρίσκονται εντός της εμβέλειάς τους. Το Πεκίνο έχει μιλήσει για απειλή και έχει ζητήσει από την Ουάσιγκτον να αναθεωρήσει τα σχέδιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν τοποθετηθεί ήδη δύο από τα σιλό, ενώ σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, θα τοποθετηθούν άλλα τέσσερα συστήματα THAAD. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.