ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ηράκλειο: 67χρονος που είχε καταδικαστεί για βιασμό 8χρονου κοριτσιού.. αφέθηκε ελεύθερος

Ηράκλειο: 67χρονος που είχε καταδικαστεί για βιασμό 8χρονου κοριτσιού.. αφέθηκε ελεύθερος

Έξω… με περιοριστικούς όρους 67χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ενός 8χρονου κοριτσιού στο Ηράκλειο.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου του επέβαλε ποινή κάθειρξης συνολικά 12 ετών για την αποπλάνηση κατ’εξακολούθηση και το βιασμό κατ’εξακολούθηση, αλλά με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα, να μην πλησιάζει την ανήλικη και την οικογένεια της, να μην επιστρέψει στην περιοχή, όπου διέμενε και να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες, καθώς ουδέποτε είχε αγγίξει το 8χρονο κορίτσι και ότι η ζωή του έχει πλέον καταστραφεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον Μάρτιο του 2013, όταν οι γονείς της μικρής κατήγγειλαν στην αστυνομία τα όσα τους είχε διηγηθεί η κόρη τους, επιστρέφοντας από το σπίτι του 67χρονου γείτονα τους, όπου είχε πάει για να παίξει με το εγγόνι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.