ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Μ.Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει ανθρωπιστική καταστροφή στη Ράφα»

«Σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι εκκένωσαν τη ζώνη των μαχών στη Ράφα» δήλωσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός

Μ.Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει ανθρωπιστική καταστροφή στη Ράφα»

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ απέφυγε την «ανθρωπιστική καταστροφή» στη Ράφα, όπου συνωστίζονται 1,4 εκατομμύρια άνθρωποι στο νότιο άκρο της Λωρίδας της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προς το παρόν, σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι εκκένωσαν τη ζώνη των μαχών στη Ράφα. Η ανθρωπιστική καταστροφή για την οποία μίλησαν δεν εκτυλίχθηκε και δεν θα εκτυλιχθεί», διαβεβαίωσε ο Νετανιάχου, σε ένα δελτίο Τύπου, προσθέτοντας πως οι ισραηλινές δυνάμεις «μάχονται κατά μήκος της Λωρίδας της Γάζας (…) απομακρύνοντας τον άμαχο πληθυσμό και εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις (τους) να ανταποκριθούν στις ανθρωπιστικές ανάγκες του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.