ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

SDF: «Δεν θα μείνουμε αδρανείς απέναντι στις ρωσικές επιθέσεις»

SDF: «Δεν θα μείνουμε αδρανείς απέναντι στις ρωσικές επιθέσεις»

Η γενική Διοίκηση των «συριακών δημοκρατικών δυνάμεων» (SDF) προχώρησε σε ανακοίνωση αναφορικά με τους ρωσικούς βομβαρδισμούς σε θέσεις του SDF σήμερα:

«Οι δυνάμεις μας πραγματοποιούν μεγάλη πρόοδο και διασώζουν το λαό μας ανατολικά του Ευφράτη στο πλαίσιο της επιχείρησης Cizire Storm.

Η Ρωσία και δυνάμεις του καθεστώτος (σ.σ. συριακή κυβέρνηση) πραγματοποίησαν μια ατυχή επίθεση σε θέσεις μας στην πετρελαιοπηγή Ezba και στο διυλιστήριο Nesic της εταιρείας Koniko.

Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί και οι επιθέσεις του πυροβολικού στοίχησαν τη ζωή σε μαχητές μας, ενώ άλλοι τραυματίστηκαν.

Καθώς η πρόοδος που σημειώνουμε στο πεδίο της μάχης σε συνεργασία με τη διεθνή συμμαχία. Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε ένα ακόμη πόλεμο και να αναλώσουμε εκεί τις δυνάμεις μα που προορίζουμε για την μάχη εναντίον της τρομοκρατίας.

Καταδικάζουμε τις εχθρικές ενέργειες της Ρωσίας και των εταίρων τους οι οποίες εξυπηρετούν τους τρομοκράτες και στοχεύουν τη μάχη κατά του τρόμου.

Τονίζουμε με έμφαση ότι δεν πρόκειται να μείνουμε σιωπηλοί και θα χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμά μας για νόμιμη άμυνα και αντίποινα.

Κάνουμε έκκληση στη Ρωσία να εγκαταλείψει τις εχθρικές ενέργειες απέναντι στον λαό μας και τις ηρωικές δυνάμεις του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.