ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ρόδος: «Νταής» συνελήφθη και… τα έσπασε σε περιπολικό και Α.Τ.

Ρόδος: «Νταής» συνελήφθη και… τα έσπασε σε περιπολικό και Α.Τ.

Υποσχέθηκε να αποκαταστήσει τις φθορές που προκάλεσε στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου και σε ένα περιπολικό του τμήματος Νότιας Ρόδου κι έτσι ο 30χρονος «νταής» από τη Λίνδο πέτυχε να αναβληθεί η δίκη του από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για τις 13 Οκτωβρίου.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής για διατάραξη κοινής ησυχίας, όταν… ξεκούφανε τους ενοίκους ενός ξενοδοχείου στην περιοχή «Κράνα» βάζοντας τη μουσική στην διαπασών. Όμως, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, αντιστάθηκε όταν οι αστυνομικοί πήγαν να του βάλουν χειροπέδες και άρχισε να τους βρίζει χυδαία και να τους απειλεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά δεν ήταν τίποτε, μπροστά σε όσα ακολούθησαν. Κατά τη μεταγωγή του στο τμήμα Αρχαγγέλου, ο εκτός εαυτού 30χρονος κλώτσησε και έσπασε τον… λεβιέ ταχυτήτων του περιπολικού, ενώ στα κρατητήρια έσπασε μια βάση λάμπας φωτισμού και το αναστημόμετρο, με κομμάτια του οποίου προσπάθησε να σπάσει τα λουκέτα του κρατητηρίου. Δεν τα κατάφερε, ωστόσο και… ξέσπασε στην τουαλέτα σπάζοντάς την, ενώ έσκισε και ένα στρώμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.