ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Διάθεση έκτασης βοήθειας σε είδη διατροφής προς το Αφγανιστάν από την Κίνα

Διάθεση έκτασης βοήθειας σε είδη διατροφής προς το Αφγανιστάν από την Κίνα

Ο Κινέζος πρέσβης στο Αφγανιστάν Γιάο Τζινγκ δήλωσε ότι η χώρα του προχωρήσει στην διάθεση έκτακτης βοήθειας σε είδη διατροφής προς το Αφγανιστάν. Το οικονομικό ύψος της βοήθειας αυτής, θα φτάσει στο ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ η διάθεσή της θα γίνει μέσω του παγκοσμίου προγράμματος (World Food Program -WFP).

Η έναρξη του προγράμματος διάθεσης της βοήθειας έγινε χθες στην Καμπούλ με την παρουσία του Κινέζου διπλωμάτη, αλλά και του υποδιευθυντή του προγράμματος WFP στο Αφγανιστάν, Πολ Χάουι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Γιάο δήλωσε στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ότι καθώς πλησιάζει ο χειμώνας οι πληθυσμοί που έχουν εξαναγκαστεί σε εσωτερική μετανάστευση στην χώρα θ’ αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.