ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συρία: Αποχώρησε η πρώτη ομάδα Αμερικανών στρατιωτικών – Έφυγαν τουλάχιστον 50 στρατιώτες

Συρία: Αποχώρησε η πρώτη ομάδα Αμερικανών στρατιωτικών – Έφυγαν τουλάχιστον 50 στρατιώτες

Η πρώτη ομάδα των Αμερικανών στρατιωτών αποχώρησε από τη Συρία την Παρασκευή, μετέδωσε σήμερα το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Μετά την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από την περιοχή, στις 28 Δεκεμβρίου τουλάχιστον 50 στρατιώτες έφυγαν από μια αποθήκη όπλων και πυρομαχικών στην επαρχία Αλ Χασάκα της Συρίας. Οι στρατιώτες επιβιβάστηκαν σε τεθωρακισμένα οχήματα και αναχώρησαν κατευθυνόμενοι προς το Ιράκ.

Στις 19 του μηνός ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποσύρει τον αμερικανικό στρατό από τη Συρία, υποστηρίζοντας ότι το Ισλαμικό Κράτος νικήθηκε και ότι ήρθε πλέον η ώρα για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους οι στρατιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμερικανοί αξιωματούχοι εκτιμούν ότι για να ολοκληρωθεί η απόσυρση θα χρειαστούν από 60 έως 100 ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.