ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατερίνη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών παρουσία Δημάρχου (φωτο)

Κατερίνη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών παρουσία Δημάρχου (φωτο)

Πολίτες της Κατερίνης έχουν συγκεντρωθεί σήμερα το βράδυ και διαδηλώνουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ομάδα ατόμων για άλλη μια μέρα εξέφρασε την αντίθεσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ το παρών έδωσε ο δήμαρχος της πόλης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο να έχει κόσμια συμπεριφορά στη διάρκεια των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και προσέθεσε: «Με μια ροπολιά μπορείς να σκοτώσεις έναν. Με την ψήφο μας μπορούμε να σκοτώσουμε πολλούς. Η Μακεδονία είναι και θα είναι για πάντα ελληνική».

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν σημειωθεί επεισόδια στην πόλη, κοντά στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα με τις αρχές να προχωρούν σε 18 συλλήψεις.

Πηγή: Live-events

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.