ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Επεισόδια στη διαδήλωση των Κίτρινων Γιλέκων- Έκαψαν και έσπασαν Porsche και Ferrari (βίντεο)

Επεισόδια στη διαδήλωση των Κίτρινων Γιλέκων- Έκαψαν και έσπασαν Porsche και Ferrari (βίντεο)

Επεισοδιακή κατάληξη είχε για μία ακόμη φορά η κινητοποίηση των Κίτρινων Γιλέκων, στο Παρίσι.

Το Σάββατο, υπήρξαν ξανά συγκρούσεις με τους αστυνομικούς. Συγκεντρωμένοι έσπασαν και πυρπόλησαν αυτοκίνητα, ενώ επέδειξαν ιδιαίτερη μανία σε πανάκριβες Porsche και Ferrari που βρήκαν μπροστά τους. Επίσης, πέταξαν αντικείμενα στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

https://twitter.com/RT_com/status/1094497193145319424

Οι κινητοποιήσεις στιγματίστηκαν και από τον σοβαρό τραυματισμό διαδηλωτή, ο οποίος έχασε τα δάχτυλα του χεριού του, όταν έπιασε δακρυγόνο και επιχείρησε να το πετάξει πίσω στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, 51.400 άνθρωποι μετείχαν στις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα το Σάββατο, από τους οποίους οι 4.000 στο Παρίσι, αριθμός αισθητά μικρότερος από εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας όταν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πάντα, 58.600 άτομα βγήκαν στους δρόμους, από τους οποίους οι 10.500 στην πρωτεύουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επεισόδια έγιναν και στο Μπορντό, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν ελαφρά οχτώ αστυνομικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.