ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κρεμλίνο: «Τα αμερικανικά ΜΜΕ δημοσιεύουν εσκεμμένα ψευδείς και προκλητικές πληροφορίες για την Ουκρανία»

Τι δήλωσε ο Ν.Πεσκόφ

Κρεμλίνο: «Τα αμερικανικά ΜΜΕ δημοσιεύουν εσκεμμένα ψευδείς και προκλητικές πληροφορίες για την Ουκρανία»

Ο κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, κατήγγειλε ότι τα αμερικανική ΜΜΕ δημοσιεύουν εσκεμμένα ψευδείς πληροφορίες για την Ουκρανία.

Ο εκπρόσωπος έκανε το παραπάνω σχόλιο, ερωτώμενος από δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα περί δυσαρέσκειας του Λευκού Οίκου για τη θέση του Ουκρανού Προέδρου, Βολόντιμιρ Ζελένσκι, όσον αφορά στη φερόμενη ρωσική απειλή.

«Προς λύπη μας, τους τελευταίους μήνες, τα αμερικανικά μέσα έχουν δημοσιεύσει πολύ μεγάλο βαθμό ανεπιβεβαίωτων, διαστρεβλωμένων και εσκεμμένα ψευδών και προκλητικών πληροφοριών, για το τι συμβαίνει στην Ουκρανία και γύρω από αυτή» είπε, ειδικότερα ο Πεσκόφ.

«Αυτό γίνεται σαφές σχεδόν σε όλους, άρα αυτά τα δημοσιεύματα πρέπει να χειριστούν αναλόγως» επεσήμανε.

Να υπενθυμιστεί πως την περασμένη εβδομάδα, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, και ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι συζήτησαν για την ευρωπαϊκή ασφάλεια.

Ανταποκριτής του CNN σημείωσε, μέσω Twitter, πως ο Μπάιντεν φέρεται να είπε στον συνομιλητή του ότι η εισβολή στη χώρα του «είναι βέβαιη, μόλις παγώσει το έδαφος».

Η εκπρόσωπος Τύπου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, απάντησε, διαψεύδοντας την πληροφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Politico, με τη σειρά του, επεσήμανε -επικαλούμενο πηγή στην ουκρανική προεδρία- πως ο Ζελένσκι φοβάται πως οι ΗΠΑ υπερβάλουν όσον αφορά στο επίπεδο της απειλής ώστε να φτάσουν σε μία συμφωνία που θα δώσει στη Ρωσία μεγαλύτερο έλεγχο στην περιοχή του Ντονμπάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.