Ένας εκπρόσωπος των Ταλιμπάν υπέπεσε σε γκάφα, καθώς μέσω ενός e-mail αποκάλυψε – εν αγνοία του – όλες τις επαφές που διέθετε, συμπληρώνοντας ένα λάθος πεδίο κατά την αποστολή του ηλεκτρονικού μηνύματος.

Όπως αναφέρει το ABC, το περασμένο Σάββατο, ο Qari Yousuf Ahmedi έστειλε ένα e-mail που περιείχε ένα δελτίο τύπου των Ταλιμπάν, συμπλήρωσε λάθος το πεδίο κοινοποίησης.

Σημειώνεται ότι η έκπληξη ήταν μεγάλη καθώς πολλοί δημοσιογράφοι, ένας κυβερνήτης, ένας νομοθέτης και αρκετοί ακτιβιστές βρίσκονταν στη λίστα των 400 επαφών ενώ αποκαλύφτηκε και το e-mail ενός εκπροσώπου του Gulbuddein Hekmatar, ο οποίος θεωρείται ότι κρύβεται πίσω από επιθέσεις εναντίον των νατοϊκών δυνάμεων.

Ο Mustafa Kazemi, δημοσιογράφος από την Καμπούλ, έγραψε μέσω του Twitter του: «Οι Ταλιμπάν συμπεριέλαβαν και τις τέσσερις διευθύνσεις e-mail μου στη λίστα που διέρρευσε», συμπληρώνοντας σκοπτικά «αρκετά καθησυχαστικό για την ασφάλειά μου». Ο αδέξιος Ταλιμπάν αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό όταν πολλοί παραλήπτες του e-mail ρωτούσαν τι είχε συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr