Μέχρι στιγμής, από την αρχή του χρόνου, η  Ρωσία έχει απαγορεύσει  την είσοδο σε 16.000 αλλοδαπούς, δήλωσε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης Κονσταντίν Ρομοντανόβσκι, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της υπηρεσίας αναφέρει το πρακτορείο  rbth.gr.

“Η εντολή προς όλους τους αρχηγούς της ομοσπονδιακής υπηρεσίας είναι να εντείνουν το έργο τους απαγορεύοντας την είσοδο στους παραβάτες” υπογράμμισε ο  Ρομοντανόβσκι , προτείνοντας παράλληλα όλες οι πόλεις της Ρωσίας με πληθυσμό άνω του ενός εκατομμυρίου να αποκτήσουν περιπολίες πολιτών για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, όπως αυτές που οργανώνονται στην Μόσχα και οι οποίες συνεργάζονται με την υπηρεσία.

Τόνισε επίσης, ότι “ο αριθμός των ξένων υπηκόων που φθάνουν στη Ρωσία αυξάνεται συνεχώς. Οι παράνομοι μετανάστες μπορούν να ζήσουν και να εργαστούν οπουδήποτε: σε ιδιωτικές κατοικίες και διαμερίσματα, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, συγκοινωνιακούς κόμβους, αεροδρόμια και δημόσιους χώρους. Η Μεταναστευτική Αρχή  δεν είναι σε θέση να ασκεί έλεγχο σε ένα τόσο τεράστιο χώρο, λόγω του περιορισμένου προσωπικού που διαθέτει η αρμόδια υπηρεσία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων Defencenet.gr