ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Με το στόμα ανοιχτό» έμειναν οι πολίτες στην ανάλυση του Κ.Σκρέκα για την τιμή του αρνιού! – «Αν είναι βαρύ είναι πιο ακριβό»!

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο υπουργός Ανάπτυξης το ρίχνει στις... ασκήσεις φυσικής και μη χειρότερα» - Χαμός στο X (πρώην Twitter)

«Με το στόμα ανοιχτό» έμειναν οι πολίτες στην ανάλυση του Κ.Σκρέκα για την τιμή του αρνιού! – «Αν είναι βαρύ είναι πιο ακριβό»!

«Με το στόμα ανοιχτό έμειναν» οι Έλληνες πολίτες όταν άκουσαν τον υπουργό ανάπτυξης Κωνσταντίνο Σκρέκα, να τους εξηγεί σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, ότι το αρνί που δυσκολεύονται να αγοράσουν οι πολίτες για το Πάσχα, δεν είναι ακριβό αλλά… βαρύ!

Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ότι αυτό οφείλεται στο βάρος του αρνιού πάρα πολλοί Έλληνες αναρωτήθηκαν αν άκουσαν καλά.

«Ένα αρνί από ένα αρνί ή ένα αμνοερίφιο από ένα άλλο έχει διαφορά σε ό,τι αφορά το βάρος. Ένα πιο βαρύ προφανώς αρνί θα είναι πιο ακριβό από ένα πιο ελαφρύ, ένα πιο μικρό» είπε ο Κώστας Σκρέκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Είχαν προηγηθεί οι παρατηρήσεις των δημοσιογράφων ότι ο στόχος για αρνί με 10 ευρώ το κιλό που είχε θέσει η κυβέρνηση αποδείχθηκε όνειρο απατηλό.

«Στόχος μας ήταν να έχει επιλογές ο καταναλωτής. Εγώ μπορεί να πάρω το αρνί ή το κατσίκι από τον κρεοπώλη που τον εμπιστεύομαι και να δώσω 1-2 ευρώ παραπάνω. Υπάρχουν κρεοπωλεία και κρεοπωλεία» σημείωσε ο Κώστας Σκρέκας, για να καταλήξει στην ανάλυση περί βάρους και τιμής.

Καυστική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος σημείωσε ότι ο Κώστας Σκρέκας μας ενημέρωσε ότι το «αρνί που δυσκολεύονται να αγοράσουν οι πολίτες για το Πάσχα, δεν είναι ακριβό αλλά… βαρύ. Αν θέλουν οι καταναλωτές φθηνότερο, μπορούν να επιλέξουν ένα ελαφρύτερο, σύμφωνα με τον υπουργό.

Αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ακρίβεια και τον πληθωρισμό στα τρόφιμα, ο υπουργός Ανάπτυξης το ρίχνει στις… ασκήσεις φυσικής. Και μη χειρότερα».

Φυσικά, αυτή την ατάκα οι χρήστες του Twitter δεν την άφησαν να περάσει έτσι και φρόντισαν να κάνουν τις ανάλογες αναρτήσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.