ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η Τουρκία έχει μεταφέρει στη Λιβύη έως και 13.000 μισθοφόρους από την Συρία που πολεμούν τον Χαφτάρ

Η Τουρκία έχει μεταφέρει στη Λιβύη έως και 13.000 μισθοφόρους  από την Συρία που πολεμούν  τον Χαφτάρ

Με τη βοήθεια της Τουρκίας, έως και 13.000 αντάρτες από τη Συρία έχουν φτάσει μέχρι σήμερα στη Λιβύη για να πολεμήσουν εναντίον των δυνάμεων του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Συνολικά 300 από τους αντάρτες σκοτώθηκαν σε μάχες στη Λιβύη αφού μεταφέρθηκαν από τη Συρία στην βορειοαφρικανική χώρα μέσω του τουρκικού εδάφους υπό την επίβλεψη της Τουρκίας, ανέφερε σήμερα το Παρατηρητήριο.

Οι αντάρτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία άνοιξαν τέσσερα κέντρα στην πόλη Αφρίν της βόρειας Συρίας για να στρατολογήσουν μαχητές που θα σταλούν στη Λιβύη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τουρκία προσφέρει μηνιαίο μισθό 2.000 αμερικανικών δολαρίων για όσους συμφωνούν να πάνε στη Λιβύη με συμβόλαια μεταξύ τριών και έξι μηνών, πρόσθεσε το παρατηρητήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.