ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Σ.Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Χιλιανό Ν.Τζάρι

Εκτός τετράδας στο Rome Masters

Σ.Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Χιλιανό Ν.Τζάρι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από την τετράδα στο Rome Masters μετά από 2 σερί παρουσίες.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε σε 2.38′ με 3-6, 7-5,6-4 από τον Χιλιανό Νίκολα Τζάρι ο οποίος θα παίξει για μια θέση στον τελικό με τον Αμερικανό Τόμι Πολ (Νο16).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 2/13 μπρέικ πόιντ και 7 διπλά λάθη! Έσβησε 3 ματς πόιντ αλλά με το 4ο ο Χιλιανός έκλεισε το παιχνίδι.

Ο αγώνας

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε φανταστικά στο παιχνίδι και έφτασε σε μπρέικ στο 4ο γκέιμ (3-1). Με το σερβίς του πήγε στο 4-1 και ο Χιλιανός έσβησε 2 μπρέικ πόιντ στο 6ο γκέιμ.

Με φανταστική λόμπα ο Έλληνας είχε και 3ο μπρέικ πόιντ το οποίο και πάλι έσβησε ο Τζάρι. Με το σερβίς του έσβησε και 4ο μετά από 12 λεπτά στο γκέιμ!

Τελικά ο Χιλιανός έκλεισε το γκέιμ (4-2). Ο Έλληνας έφτασε με άνεση στο 5-2 και τελείωσε το σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς έσβησε 2 μπρέικ πόιντ για να ισοφαρίσει σε 1-1 και ο Τζάρι με το σερβίς του προηγήθηκε 2-1 και εν συνεχεία με 3-2.

Ο Τζάρι έσβησε 3 μπρέικ πόιντ για το 4-3 και ο Έλληνας μέσα σε 1′ κέρδισε το 8ο γκέιμ και ισοφάρισε 4-4. Νέο προβάδισμα με 5-4 για τον Χιλιανό αλλά ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 5-5 και είχε διπλό μπρέικ πόιντ.

Ο Χιλιανός τα έσβησε και τα 2 και έφτασε στο 6-5. Ο Τζάρι με μπρέικ κέρδισε το 2ο σετ (7-5) και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 3ο σετ ο Τζάρι σβήνει 2 μπρέικ πόιντ του Έλληνα στο 3ο γκέιμ αλλά ο Τσιτσιπάς με το 3ο έφτασε σε μπρέικ (2-1). Ο Χιλιανός πήρε πίσω το μπρέικ και με το σερβίς του προηγήθηκε 3-2.

Ο Έλληνας πήρε άνετα το 6ο γκέιμ (3-3) αλλά με φανταστικό σερβίς ο αντίπαλός του πήγε στο 4-3 και στο 5-4. Ο Χιλιανός είχε 3 ματς πόιντ στο σερβίς του Τσιτσιπά στο 10ο γκέιμ αλλά ο Έλληνας τα έσβησε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε όμως και 4ο και το εκμεταλλεύτηκε για το 6-4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.