ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Επίθεση εξτρεμιστών μουσουλμάνων στην Βιέννη: Συμπαράσταση στην Αυστρία από ηγεσία της ΕΕ και Κ.Μητσοτάκη

Επίθεση εξτρεμιστών μουσουλμάνων στην Βιέννη: Συμπαράσταση στην Αυστρία από ηγεσία της ΕΕ και Κ.Μητσοτάκη

Τον αποτροπιασμό τους για την επίθεση στην Βιέννη και τη συμπαράστασή του στην Αυστρία εξέφρασαν η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και η πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν.

«Η Ευρώπη καταδικάζει έντονα αυτήν τη δειλή πράξη που παραβιάζει τη ζωή και τις ανθρώπινες αξίες μας. Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα και τους πολίτες της Βιέννης μετά την τρομερή επίθεση απόψε. Συμπαραστεκόμαστε με την Αυστρία» έγραψε στο Twitter ο Μισέλ.

«Είμαι σοκαρισμένη και λυπημένη από τη βίαιη επίθεση στη Βιέννη. Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και τον αυστριακό λαό. Η Ευρώπη βρίσκεται σε πλήρη αλληλεγγύη με την Αυστρία. Είμαστε ισχυρότεροι από το μίσος και τον τρόμο» έγραψε η πρόεδρος της Κομισιόν.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αυστριακό Καγκελάριο, Σεμπάστιαν Κουρτς, μετά την επίθεση στην Βιέννη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, με μία ανάρτηση στο twitter, τόνισε πως εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον Σ.Κουρτς και τον αυστριακό λαό, δηλώνοντας σοκαρισμένος από τις επιθέσεις στην πρωτεύουσα της Αυστρίας όπου υπάρχουν τουλάχιστον 7 νεκροί.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από τις φρικιαστικές επιθέσεις στη Βιέννη. Έχω εκφράσει την αλληλεγγύη μου στον Σεμπάστιαν Κουρτς. Οι σκέψεις μας με τους ανθρώπους στη Βιέννη και με τις αρμόδιες Αρχές που αντιμετωπίζουν το περιστατικό. Η καρδιά μας με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Η Ευρώπη στέκεται ενωμένη απέναντι στην τρομοκρατία», έγραψε στο twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.