ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέες φωτογραφίες και βίντεο από τις εργασίες των Τούρκων στο φυλάκιο απέναντι από τα Ίμια

Νέες φωτογραφίες και βίντεο από τις εργασίες των Τούρκων στο φυλάκιο απέναντι από τα Ίμια

Συνεχίζει την επιθετική της πολιτική η Άγκυρα αδιαφορώντας για τις σχέσεις της με τις γειτονικές χώρες παρά τα όσα διαμηνύει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι πολλά και σε κάθε ευκαιρία προκαλεί παίζοντας ακόμα και το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Λίγα 24ωρα μετά το επεισόδιο στα Ίμια και ενώ ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον είναι ήδη σε τουρκικό έδαφος, οι Τούρκοι «αλωνίζουν» στο Αιγαίο.

Σήμερα, και ενώ είναι σε εξέλιξη η άσκηση Αστραπή, η φρεγάτα Barbaros βρέθηκε σε διεθνή ύδατα αλλά πολύ κοντά σε ελληνικά εδάφη, νότια της Μήλου, παίζοντας το ρόλο του μπαμπούλα.

Ο πλους του τουρκικού πλοίου παρακολουθείται, όπως πάντα, διακριτικά, από ελληνικό πολεμικό πλοίο και συγκεκριμένα από τη φρεγάτα «Θεμιστοκλής».

Τέλος έγινε γνωστό ότι στην περιοχή του Καφηρέα, με κατεύθυνση βόρεια, πλέει ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό.

Χτίζουν μέρα και νύχτα οι Τούρκοι το φυλάκιο

Την ίδια ώρα τα τουρκικά ΜΜΕ εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι της προπαγάνδας συνεχίζοντας να δημοσιεύουν φωτογραφίες με τις εργασίες που γίνονται απέναντι από τα Ίμια στο φυλάκιο στο οποίο όπως αναφέρουν θα εγκατασταθούν θερμικές κάμερες.

Ηδη, η πλατφόρμα μετέφερε στο νησάκι Τσαβούς τον εκσκαφέα – παρά την θαλασσοταραχή – και άρχισε να σκάβει σήμερα το πρωί. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε 3 εβδομάδες.

Η αποβάθρα θα έχει 300 μέτρα μήκος και 70 πλάτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.