Ένα συριακό άρμα μάχης δέχεται απευθείας πλήγμα αντιαρματικού πυραύλου ΜΑΜ-L από τουρκικό drone TB.2 Bayraktar και όπως φαίνεται στο βίντεο συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Το πυρομαχικό MAM-L έχει συνολικό βάρος 22,5 χλγρ. εκ των οποίων τα 10 ανήκουν στην πολεμική κεφαλή, και έχει εμβέλεια 8 χλμ. χρησιμοποιώντας σύστημα καθοδήγησης με ακτινοβολία λέιζερ, κάτι που επιτρέπει την προσβολή κινούμενων στόχων.

Επιπρόσθετα υπάρχει και μια έκδοση με θραυσματογόνα κεφαλή και ακτίνα καταστροφής τα 25 μέτρα.

https://twitter.com/ragipsoylu/status/1233299362501070851


Ακάρ: Καταστρέψαμε Pantisr της Συρίας το βράδυ

Οι Τούρκοι ανέφεραν πως απάντησαν στις συριακές αεροπορικές επιδρομές (ουσιαστικά ρωσικές) που σκότωσαν 33 Τούρκους στρατιώτες με βομβαρδισμούς στη βορειοδυτική Συρία που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 20 Σύριων στρατιωτών, όπως λένε.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι πρώτοι βομβαρδισμοί της Τουρκίας, που έγιναν από το πυροβολικό της ή με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, στόχευσαν θέσεις των δυνάμεων του “καθεστώτος” (της συριακής κυβέρνησης) στη νότια και ανατολική Ιντλίμπ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 16 κυβερνητικοί στρατιώτες.

Άλλοι τέσσερις σκοτώθηκαν στη συνέχεια από πυρά του τουρκικού πυροβολικού στη γειτονική επαρχία του Χαλεπιού. Στον τομέα αυτό, στο βορειοανατολικό Χαλέπι, βρίσκονται Σύροι αντάρτες που στηρίζονται από την Άγκυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TheLaikYobaz/status/1233452005559013377