ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τροχαίο ατύχημα στα Σπάτα – Πέντε τραυματίες

Άγνωστη μέχρι στιγμής η αιτία του ατυχήματος

Τροχαίο ατύχημα στα Σπάτα – Πέντε τραυματίες

Το πρωί της Δευτέρας, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Σπάτων, με αποτέλεσμα πέντε άτομα να τραυματιστούν.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 11 το πρωί και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δύο διερχόμενα οχήματα.

Η συνοδηγός ενός από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο χέρι ενώ στην προσπάθειά του οδηγού να επαναφέρει το όχημα στη λωρίδα κυκλοφορίας, χτύπησε με ένα ακόμα όχημα.

Συνολικά πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, με τον οδηγό του ασημί αυτοκινήτου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ τα αίτια της σύγκρουσης μελετώνται από την Τροχαία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.