Σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση, προχώρησε ο θείος του καταγγελλόμενου παίκτη ριάλιτι κατά της 16χρονης που μήνυσε τον ανιψιό του για σεξουαλική παρενόχληση.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο θείος του παίκτη εμμέσως πλην σαφώς ισχυρίστηκε πως η ανήλικη κατηγορεί τον άνδρα γιατί της έριξε «χυλόπιτα».

Μάλιστα, επεσήμανε επίσης πως όλα αυτά γίνονται επειδή ο ανιψιός του έχει αποκτήσει φήμη από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι ενώ άφησε υπονοούμενα πως κάποιος μπορεί να έβαλε επίτηδες τη νεαρή να κάνει τη μήνυση.

Πρόσθεσε επίσης πως δεν ισχύει τίποτα από όσα καταγγέλλονται ενώ αναρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν έγινε νωρίτερα η μήνυση, αφήνοντας αιχμές και για την αξιοπιστία που μπορεί να έχει ένα παιδί στα 16 του έτη.

«Δεν ισχύει τίποτα από αυτά οπότε, ντάξει. Ο καθένας θα βγαίνει τώρα να λέει τις μαλ… του. Με το που βγει κάποιος οποιοσδήποτε στη δημοσιότητα βγαίνουν και λένε τα υπέρ και τα κατά, οπότε. 16 χρονών παιδάκι τώρα; Παρέα τώρα.. Χωριό είναι, κλειστή κοινωνία είναι, ο ένας γνωρίζει τον άλλον. Χυλόπιτα άμα δώσεις σε μια γυναίκα μετά βγάζει 1.002 κατηγορίες», υπογράμμισε αρχικά.

«Αυτά είναι παιδιαρίστικα πράγματα τώρα. Παίζουν τα παιδάκια τώρα. 16 χρονών τι περιμένεις τώρα. Σίγουρα θα επιμένει τώρα, γιατί σου είπα τόσο καιρό γιατί δεν έχει βγει να κάνει κάτι; Τώρα για να τα λέει αυτά, καταλαβαίνεις ότι κάποια πρόφαση έχει. Ένα κορίτσι 16 χρονών θυμήθηκε μετά από τόσο καιρό να ζητήσει τι.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο καταρχήν. Τώρα με παιδάκια αν ασχοληθείς, πήγαινε σε ένα σχολείο να πιάσεις ένα παιδί 16 χρονών, θα βγάλεις άκρη εσύ; Κι εγώ μπορώ να βγω αύριο να πω 1.002 για το όνομά σου. Πάει να πει θα εκτεθείς ή θα ισχύουν αυτά που λέω; Χωρίς αποδείξεις; Τι να λέμε τώρα, μπορεί να την έβαλαν κιόλας», συνόψισε.

Σύμφωνα με το κορίτσι, ο παίκτης του ριάλιτι την τράβηξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και τη θώπευσε στους γοφούς, ενώ φέρεται να της πρότεινε να πάει μαζί του στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 16χρονη το έβαλε στα πόδια και την επόμενη μέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ ο παίκτης του reality όπως μεταδίδει ο σταθμός, κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα και αρνήθηκε τα πάντα.