Ένας άντρας τραυματίστηκε στην Βούλα ύστερα από πυροβολισμούς οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούν «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», μεταξύ Βουλγάρων χωρίς πάντως να αποκλείεται η εμπλοκή και άλλων εθνικοτήτων από διάφορες χώρες.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Ερμού 5, μπροστά από έναν φούρνο.

Αρχικά, θύμα αλλά και δράστες είχαν εξαφανιστεί. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όμως, το θύμα βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο Ασκληπίειο της Βούλας. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες. Στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε ως εξής: Δύο άνθρωποι έπιναν καφέ στον φούρνο, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν άλλοι δύο. Μεταξύ τους, ξέσπασε ένας καυγάς και λογοφέρνανε και τότε βγήκαν τα όπλα. Ακούστηκε ένας πυροβολισμός και τραυματίστηκε ένας άνδρας. Αμέσως, θύμα αλλά και δράστες εξαφανίστηκαν. Το θύμα τελικά, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε με ταξί στο νοσοκομείο.

Άλλες πηγές πάντως αναφέρουν ότι μία ομάδα 2-3 ατόμων μπήκε στο φούρνο για να πάρει καφέ και βγαίνοντας από αυτόν διαπληκτίστηκαν με δύο άλλα άτομα που έφτασαν στο σημείο με ένα παλιό ταξί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!