Ένας Αλβανός κακοποιός, για τον οποίο υπήρχε ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές, λόγω καταδικών που δεν είχε εκτίσει, συνελήφθη τελικά σε περιοχή της Φλώρινας από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών. Ο αλλοδαπός μάλιστα βρισκόταν στη χώρα παράνομα.

Όταν διαπιστώθηκε ότι, ο 54χρονος Αλβανός, που υποβλήθηκε σε έλεγχο, δεν είχε άδεια παραμονής, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην υπηρεσία των συνοριοφυλάκων. Εκεί, όμως, προέκυψε, πως, σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης για κλοπή κατ’ εξακολούθηση που είχε εκδοθεί από τον 12ο ανακριτή Αθηνών και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών, παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και κλοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τις αποφάσεις αυτές του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, ο αλλοδαπός είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πέντε μηνών κι έτσι με εντολή της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Φλώρινας οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα, για να την εκτίσει.