Χαλαρές βόλτες στην παραλία, τραπέζια με φίλους και απλές καθημερινές στιγμές περιελάμβαναν οι φωτογραφίες που αναρτούσε στο facebook ο Αλβανός κακοποιός που συνελήφθη ως ένας από τους δολοφόνους του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε το έγκλημα που συνέβη στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας 2 Απριλίου 2018 και πλέον στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο ένας εκ των τριών δολοφόνων και ληστών του Αλέξανδρου Σταματιάδη ο οποίος είναι Αλβανός. Οι άλλοι δύο αναζητούνται και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Η σύλληψη του ενός εκ των ληστών έγινε στο πλαίσιο εξάρθρωσης 11μελούς σπείρας (10 Αλβανοί και μία Ρουμάνα). Από τη σπείρα έχουν συλληφθεί οι εννιά και αναζητούνται οι άλλοι δύο. Ο δολοφόνος του Σταματιάδη συνελήφθη στο Βέλγιο, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ στην Ελλάδα.

Ο συλληφθείς αναρτούσε μετά το έγκλημα φωτογραφίες στο προφίλ του στο facebook στιγμές από την καθημερινότητά του που έμοιαζαν φυσιολογικές. Εστω και αν είχε δολοφονήσει άγρια έναν άνθρωπο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!