Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στην Σπάρτη στην άφιξη των πρώτων 150 μουσουλμάνων -ουσιαστικά- εποίκων οι οποίοι υποτίθεται ότι θα παραμείνουν προσωρινά για 5 μήνες στην περιοχή, αλλά ο σχεδιασμός στοχεύει στη μόνιμη εγκατάσταση.

Γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι έφτασαν στη Σπάρτη τα πέντε πούλμαν με αλλοδαπούς από διάφορες χώρες, οι οποίοι θα… «φιλοξενηθούν» για τους επόμενους πέντε μήνες, αλλά ουσιαστικά τους προορίζουν για μόνιμη εγκατάσταση, αφού όλοι γνωρίζουν πλέον ότι δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από τη χώρα.

Έξω από ένα από τα ξενοδοχεία που θα καταλύσουν είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της πόλης, βλέποντας και την πόλη τους να μετατρέπεται σε ένα νέο ΚΕΠΑ, από αυτά που θέλει η κυβέρνηση να πλημμυρίσει όλη την Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι εάν επρόκειτο μόνο για τους συγκεκριμένους 150 ίσως και να μην υπήρχε πρόβλημα.

Αλλά με την διάλυση που υπάρχει στα σύνορα, τις εισβολές στη χώρα εκατοντάδων αλλοδαπών επι καθημερινής βάσης, όλοι καταλαβαίνουν ότι οι αφίξεις αλλοδαπών θα συνεχιστούν επ΄ άπειρο, μέχρι η χώρα να αλλάξει οριστικά πρόσωπο.

Είναι μια διαδικασία μη αναστρέψιμη, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές.

Μάλιατα σύμφωνα με πληροφορίες οι μουσουλμάνοι έποικοι εκτός απο την Σπάρτη θα κατευθυνθούν και σε τρεις άλλες διαφορετικές τοποθεσίες της ανατολικής Μάνης.

Χωρίς να τους έχει καλέσει κανείς στη χώρα, απλώς διέσχισαν με το γνωστό «έτσι θέλω» τα ανύπαρκτα σύνορα, είτε αποβιβάστηκαν με πλωτά στα νησιά και τώρα είναι έτοιμοι να εγκατασταθούν με τις ευλογίες της Πολιτείας σε τρεις περιοχές:

Στο Μαυροβούνι, το Βαθύ και το Δηρό.

Η εγκατάσταση θα γίνει σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία μέχρις ότου δοθούν τα απαραίτητα διαμερίσματα προκειμένου να γίνει μόνιμη η εγκατάσταση.

Και έπεται φυσικά συνέχεια.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!