ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πρέβεζα: Ο 40χρονος Πακιστανός είχε προσπαθήσει και πέρυσι να κακοποιήσει την 83χρονη

Πρέβεζα: Ο 40χρονος Πακιστανός είχε προσπαθήσει και πέρυσι να κακοποιήσει την 83χρονη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε από τον ανακριτή Πρέβεζας ο 40χρονος Πακιστανός που ξυλοκόπησε την 83χρονη.

Ο αλλοδαπός, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την άτυχη ηλικιωμένη που έμενε μόνη! Ωστόσο, το Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού της ίδιας! Τότε, είχε τρυπώσει στη μονοκατοικία της από τον κήπο και την είχε χτυπήσει προσπαθώντας να την εξαναγκάσει σε ερωτική επαφή, αλλά οι φωνές της προκάλεσαν την επέμβαση γειτόνων που τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Όταν η ηλικιωμένη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση αιμόφυρτη στο κρεβάτι της, χωρίς τις αισθήσεις της και με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ο 40χρονος θεωρήθηκε υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος και συνελήφθη. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέσεις με την 83χρονη και ότι πήγε στο σπίτι της το βράδυ της Παρασκευής και έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ υποστήριξε πως όταν έφυγε η ηλικιωμένη ήταν καλά κι ότι δεν θυμάται αν την χτύπησε καθώς ήταν μεθυσμένος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ούτε έλειπαν χρήματα και κοσμήματα. Η ηλικιωμένη νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι της συνέβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.