ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Λαμία: Πώς τυλίχτηκε στις φλόγες το εργοστάσιο που εμπλέκεται στην υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης μαθητών (φώτο-βίντεο)

Η επιχείρηση καταστράφηκε ολοσχερώς

Λαμία: Πώς τυλίχτηκε στις φλόγες το εργοστάσιο που εμπλέκεται στην υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης μαθητών (φώτο-βίντεο)

Το βράδυ της Κυριακής το εργοστάσιο «Γιαννίτσης» στην ΒΙΠΕ Λαμίας, το οποίο εμπλέκεται με την υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης δεκάδων μαθητών της πόλης, τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η καταστροφή για την επιχείρηση, όπως μεταδίδει το lamianow, είναι ολοκληρωτική μιας και σε λίγο περισσότερο από μια ώρα και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις καταστρέφοντας το κτίριο, αλλά και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Σημειώθηκαν ισχυρές εκρήξεις από δεξαμενές αερίου στο εσωτερικό του εργοστασίου, με τους πυροσβέστες να μην μπορούν να μπουν στο κτίριο.

Πρόκειται για το εργοστάσιο της εταιρείας που παρέχει τα σχολικά γεύματα στην περιοχή της Λαμίας και πρόσφατα καταγγέλθηκε από γονείς για τροφική δηλητηρίαση.

Προς το παρόν τα αίτια για την πυρκαγιά δεν έχουν διευκρινιστεί.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

lamia22 afe16 dji_fly_20240519_230950_874_1716149400168_photo_optimized_resized_9554f.jpgdji_fly_20240519_230918_872_1716149366198_photo_optimized_resized_b18c3.jpg lamia33 d6f86
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
20240519_2204470_resized_2bb16.jpg
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.