ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λέσβος: Συνελήφθη και ο έκτος Αφγανός για τον εμπρησμό της Μόριας

Λέσβος: Συνελήφθη και ο έκτος Αφγανός για τον εμπρησμό της Μόριας

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης και ο έκτος Αφγανός για τον εμπρησμό της Μόριας. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί είχαν συλληφθεί πέντε παράνομοι μετανάστες και οι Αρχές έψαχναν και τον έκτο.

Συνολικά για τον εμπρησμό του ΚΥΤ της Μόριας, η ΕΛ.ΑΣ., έχει προχωρήσει σε έξι συλλήψεις. Πρόκειται για έξι Αφγανούς, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ενήλικοι, ηλικίας 19-20 χρονών, και οι δύο… “ασυνόδευτοι ανήλικοι”, 17 χρονών, όπως δηλώνουν οι ίδιοι βέβαια.

. Οι δύο ανήλικοι Αφγανοί, μετά τη φωτιά στη Μόρια, είχαν πάει σε δομές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνωρίστηκαν από μάρτυρα για τις συμπλοκές και τους εμπρησμούς, ενώ παράλληλα συνδυάστηκε βιντεοληπτικό υλικό από social media και Facebook, το οποίο δείχνει κάποιους νεαρούς με χαρτόνια να βάζουν φωτιά σε χόρτα, σε εξωτερικό χώρο του ΚΥΤ Μόριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχικά συνελήφθησαν οι πέντε από τους έξι αλλοδαπούς και το απόγευμα και ο έκτος, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί και αναζητείτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.