ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Yποστράτηγος Πυροσβεστικής: «Έχει παρέμβει ανθρώπινο χέρι στο 99% των πυρκαγιών»

Yποστράτηγος Πυροσβεστικής: «Έχει παρέμβει ανθρώπινο χέρι στο 99% των πυρκαγιών»

Συνεχόμενα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στην Σάμο τις τελευταίες ημέρες, με τον υποστράτηγο της Πυροσβεστικής, Ιωάννη Σταμούλη να αναφέρεται σε αυτά.

«Η φωτιά έλαβε γρήγορα διαστάσεις. Όμως επειδή το νησί είναι σε επιφυλακή, σπεύσαμε αμέσως και την περιορίσαμε. Το 99% των πυρκαγιών έχει ανθρώπινο χέρι. Είτε αμελή είτε εγκληματικό. Οι ανακριτικές υπηρεσίες του νησιού ήδη ξεκίνησαν την έρευνά τους» ανέφερε.

«Μετά τον σεισμό, ο κ. Χαρδαλιάς, μας έδωσε την εντολή να σπεύσουμε στο λιμάνι και να απομακρύνουμε τον κόσμο, λόγω της πλημμυρίδας που εκδηλωνόταν. Ασφαλίσαμε τον παραλιακό δρόμο, και μαγαζί μαγαζί, σπίτι σπίτι, δώσαμε οδηγίες στον κόσμο να πάει προς τα πάνω. Δυστυχώς είχαμε την τραγική απώλεια των δύο παιδιών. Μας συγκλόνισε αυτό» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, τόνισε, ότι εδώ και τρεις μέρες το νησί δέχεται μια μετασεισμική αλληλουχία που είναι αισθητή, ενώ συνέστησε να μην κυκλοφορούν οι πολίτες στο Άνω Βαθύ που έχει τα παλαιότερα σπίτια εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.