ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε τρείς αλλοδαπές για διακίνηση ναρκωτικών

Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε τρείς αλλοδαπές για διακίνηση ναρκωτικών

Τρείς αλλοδαπές γυναίκες συνελήφθησαν για εμπορία ναρκωτικών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι τρεις γυναίκες, αλλοδαπές, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 5ης Ιανουαρίου στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και για πλαστογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του σταθμού μετρό «Αττική», με συσχετιζόμενη οικία πλησίον του σημείου και μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκαν οι διακινητές και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Στην εν λόγω οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • 339 γραμμάρια ηρωίνης,
  • 115 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
  • 13 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 166 γραμμάρια νοθευτικής ουσίας,
  • 28 φαρμακευτικά σκευάσματα,
  • το χρηματικό ποσό των 1.745 ευρώ,
  • 9 πλαστά διαβατήρια και
  • πλήθος συσκευασιών για τη δοσοποίηση ναρκωτικών ουσιών
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.