Οι δυο νεαροί κτηνοτρόφοι που αναζητούνται, επειδή μαχαίρωσαν έναν επίσης γνωστό στην Αστυνομία νεαρό με την οικογένεια του οποίου έχουν κτηματικές διαφορές, είναι παλιοί γνώριμοι των διωκτικών αρχών με παρελθόν στα περιστατικά βίας.

Οι έρευνες για τα δυο αδέλφια βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Κρήτη, καθώς οι αστυνομικοί φοβούνται μήπως ξεσπάσει βεντέτα.

Όλα ξεκίνησαν  όταν το 22χρονο θύμα διαπληκτίστηκε με μια γυναίκα από την αντίπαλη οικογένεια στο χωριό Άνω Μέρος του δήμου Αμαρίου Ρεθύμνου. Εκείνη διηγήθηκε τον καυγά τους στα ανίψια της ηλικίας 22 και 19 χρόνων, που ανέλαβαν να ζητήσουν το… λόγο. Βρήκαν τον 22χρονο συγχωριανό τους στο σπίτι του και τα αίματα άναψαν.

Δράστες και θύμα βγήκαν στο δρόμο, όπου ένας από τα δύο αδέρφια έβγαλε μαχαίρι και κάρφωσε με αυτό τον 22χρονο στη βουβωνική χώρα! Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από αστυνομικούς του τμήματος Συβρίτου σε συνεργασία με την Ασφάλεια Ρεθύμνου.

 Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων,, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr