Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, το απόγευμα της Παρασκευής (19/4), συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην περιοχή της Κυψέλης έναν 63χρονο αλλοδαπό ο οποίος «ξάφριζε» οχήματα στο εμπορικό πάρκο του «Ελ.Βενιζέλος».

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (18/4) αφαίρεσε από όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο εμπορικό πάρκο του αερολιμένα Αθηνών, χρηματικό ποσό και ρουχισμό.

Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος πλησίαζε τα αυτοκίνητα- στόχους του και τη στιγμή που οι οδηγοί εξέρχονταν από αυτά, έθετε σε λειτουργία μηχανήματα παρεμβολής συχνοτήτων, εμποδίζοντας το κλείδωμα τους.

Αφού οι οδηγοί απομακρύνονταν από τα αυτοκίνητά τους, ο 63χρονος αποκτούσε πρόσβαση στο εσωτερικό τους και αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα.

Μετά από έρευνα στην οικία του στην περιοχή της Κυψέλης βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • 3 μηχανήματα παρεμβολής συχνοτήτων,
  • το χρηματικό ποσό των -5.450- ευρώ, -1.334- δολαρίων Η.Π.Α., -20- δολαρίων Αυστραλίας, -130- Γερμανικών Μάρκων και -10.000- δραχμών,
  • 27 κασετίνες περιέχουσες πλήθος κοσμημάτων,
  • πλήθος εργαλείων,
  • πλήθος αρωμάτων, γυαλιών ηλίου, γυναικείων τσαντών, ηλεκτρονικών τσιγάρων και
  • 6 πτυσσόμενα μαχαίρια.

Κατασχέθηκε επιπλέον το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του. Εξιχνιάστηκαν επιπλέον -2- κλοπές οχημάτων και κλοπές από εμπορικό κατάστημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!