Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (9/4) στη Χαλκίδα, όταν ένας 60χρονος «έσβησε» στη μέση του δρόμου περιμένοντας για πάνω από 40 λεπτά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πρόκειται για ακόμα έναν πολίτη ο οποίος έφυγε από τη ζωή αβοήθητος περιμένοντας το ασθενοφόρο καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ήταν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, όταν ο άτυχος άνδρας καθώς περπατούσε επί της οδού Τσιριγώτη στη Χαλκίδα, έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.

">

Περαστικοί μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ώστε να σταλεί ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες. Μόλις λίγα λεπτά πριν τις 10:00 και το ασθενοφόρο ακόμη δεν είχε φτάσει.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο στέκονταν παγωμένοι βλέποντας ότι ο άνδρας δεν συνερχόταν, είχε καταλήξει και ακόμη δεν είχε έρθει το ΕΚΑΒ. Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιπολικό του ΑΤ Χαλκίδας βρέθηκε άμεσα στο σημείο. Στις 10:18 φτάνει το ΕΚΑΒ το οποίο παραλαμβάνει τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και τον οδηγεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.