“Φιλί της ζωής” στην διαθεσιμότητα των φρεγατών τύπου ΛΗΜΝΟΣ – ΕΛΛΗ αναμένεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τα οποία προτίθενται να μας δωσουν ανταλλακτικά!

Τα ΗΑΕ  αποσύρουν τις δύο φρεγάτες τύπου S που διαθέτει. Τα ΗΑΕ είχαν  γεμισει τις αποθήκες του με απίστευτες ποσότητες ανταλλακτικών. 

Οι ελλείψεις ανταλλακτικών στον Στόλο είναι δεδομένες και ας “ωραιοποιούνται” σε πολλές περιπτώσεις. Γι΄ αυτό και η λύση που έχει προκύψει από τα ΗΑΕΝ μοιάζει “σωτήρια”.

Ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να κατέβει τις προσεχείς ημέρες στο Κατάρ και να “κλείσει” το θέμα. Τι έχει μείνει ανοιχτό; Τα ανταλλακτικά ουσιαστικά θα μας παραχωρηθούν από τα ΗΑΕ  το μόνο που ζητάνε είναι να αναλάβουμε εμείς το κόστος της μεταφοράς τους. Ο Αποστολάκης θα προσπαθήσει να αποφύγει κι αυτό το κόστος ,αλλά ακόμη κι αν δεν το πετύχει ο εφοδιασμός του Στόλου με ανταλλακτικά για τις φρεγάτες S είναι απρόσμενο δώρο. Εκέι καταντήσαμε να αναγκάζουμε τον κόσμο να μας πληρώνει και τα μεταφορικά.

Και όμως ο Γ.Παπανδρέου που μας έβαλε στο εθνοκτόνο Μνημόνιο  κυλοφοράει ελεύθερος σε όλο τον πλανήτη με δικά μας λεφτά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr