ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

ΗΠΑ: Η αστυνομία του Ουισκόνσιν άνοιξε πυρ και σκότωσε μαθητή γυμνασίου που είχε όπλο

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης, με την αστυνομία να αναφέρει ότι ο ύποπτος ήταν ανήλικος και άνδρας

ΗΠΑ: Η αστυνομία του Ουισκόνσιν άνοιξε πυρ και σκότωσε μαθητή γυμνασίου που είχε όπλο

Έναν μαθητή έξω από ένα γυμνάσιο του Ουισκόνσιν πυροβόλησε και σκότωσε η αστυνομία αφού έλαβε αναφορά για κάποιον με όπλο, είπε ο γενικός εισαγγελέας της πολιτείας στην πρώτη ενημέρωση των αρχών επιβολής του νόμου.

Οι αρχές είχαν προηγουμένως δηλώσει ότι ένας ένοπλος που δεν μπήκε ποτέ μέσα στο σχολείο «εξουδετερώθηκε» έξω από το κτίριο του γυμνασίου Mount Horeb. Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης, με την αστυνομία να αναφέρει ότι ο ύποπτος ήταν ανήλικος και άνδρας.

Κανείς μέσα στο σχολείο δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα Τζος Κάουλ ο οποίος σημείωσε πως το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Πολιτείας χειρίζεται την εν εξελίξει έρευνα για τον πυροβολισμό. Δεν έδωσε επίσης πληροφορίες σχετικά με το εάν ο μαθητής πυροβόλησε τους αστυνομικούς ή εάν ο μαθητής έδειξε ότι θα έφερνε όπλο στο σχολείο.

“Η φυσική ασφάλεια του σχολείου” φαίνεται να έπαιξε ρόλο στην αποτροπή της εισόδου του μαθητή στο σχολείο, είπε ο Τζος Κάουλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πυροβολισμός οδήγησε στην άμεση εκκένωση του γυμνασίου και ακόμα τέσσάρων σχολείων της περιφέρειας Mount Horeb, επηρεάζοντας 2.500 παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.