Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, θα πραγματοποιήσει επίσημη προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κύπρο, προσκεκλημένος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Μπισμπίκα, την 8 Μαΐου 2008.

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, θα πραγματοποιήσει επίσημη προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κύπρο, προσκεκλημένος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Μπισμπίκα, την 8 Μαΐου 2008.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Αρχηγός θα έχει συνομιλίες με τον ομόλογό του για θέματα αμοιβαίου στρατιωτικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας των δύο χωρών, στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς και θα συναντήσει τον ΥΠΑΜ της Κύπρου κ. Κώστα Παπακώστα.

Επίσης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις – ενημερώσεις και παρακολούθηση δραστηριοτήτων Μονάδων της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, ενώ θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων της ΕΛΔΥΚ και στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.