ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λέσβος: Προσποιήθηκε τον λογιστή και απέσπασε 6.000 ευρώ από ηλικιωμένη – Πώς την εξαπάτησε με το market pass

Θύματά του μια 73χρονη και ένας 56χρονος ο οποίος ήταν συνδικαιούχος του λογαριασμού

Λέσβος: Προσποιήθηκε τον λογιστή και απέσπασε 6.000 ευρώ από ηλικιωμένη – Πώς την εξαπάτησε με το market pass

Θύματα ενός επιτηδείου που προσποιήθηκε τον λογιστή έπεσαν μια 73χρονη και ένας 56χρονος, ο οποίος κατάφερε να πείσει την ηλικιωμένη ότι δήθεν δικαιούται το επίδομα του market pass.

Ο απατεώνας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 73χρονη τη Μ.Τετάρτη και της ζήτησε τα απόρρητα στοιχεία του τραπεζικού της λογαριασμού, στον οποίο είναι συνδικαιούχος ο 56χρονος, με το πρόσχημα ότι θα φρόντιζε εκείνος για την καταβολή του επιδόματος.

Όμως, μετέφερε από αυτόν σε δύο άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς το ποσό των 6.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την διερεύνηση της υπόθεσης από τους αστυνομικούς του τμήματος Καλλονής, προέκυψε ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μεταφέρθηκαν τα χρήματα ανήκουν σε δυο Ελληνίδες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο “μαϊμού” λογιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.