Kατόπιν προσκλήσεως του αρχηγού του Στρατού Ξηράς της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στρατηγού Aleksey Feodorovich Maslov, ο αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, θα επισκεφθεί την Ρωσική Ομοσπονδία…

Kατόπιν προσκλήσεως του αρχηγού του Στρατού Ξηράς της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στρατηγού Aleksey Feodorovich Maslov, ο αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, θα επισκεφθεί την Ρωσική Ομοσπονδία το διάστημα από 8 έως 11 Ιουλίου 2008, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Οι δύο Αρχηγοί, θα ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο Στρατών.Ανάμεσα στα θέματα αυτά είναι αναμφίβολα και κάποιες πτυχές της προμήθειας των ΤΟΜΑ ΒΜΡ-3HEL από τον ελληνικό Στρατό.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από την Ρωσία επιτροπή του ΓΕΣ που είχε μεταβεί στην χώρα για επιτόπου αξιολόγηση του οχήματος σε πεδίο δοκιμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μετάβαση τώρα και του ίδιου του αρχηγού του ΓΕΣ, με την ευκαιρία οπωσδήποτε της πρόσκλησης του ομολόγου του, πιθανότατα εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο.