Τούρκος εισαγγελέας ζήτησε τη Δευτέρα πολλαπλές επιβληθείσες ποινές ισόβιας κάθειρξης για 16 Στρατιωτικούς και τέσσερα μη στρατιωτικά μέλη του Οργανισμού Terrorist Fetullah (FETO), ομάδα πίσω από τη προσπάθεια πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016, σύμφωνα με μια δικαστική πηγή.

Ο Adnan Gumus, δημόσιος εισαγγελέας στην πρωτεύουσα της Άγκυρας, συνέστησε 79 επιβληθείσες ποινές ισόβιας κάθειρξης για τους Στρατιωτικού και τους λεγόμενους πολιτικούς ιμάμηδες της τρομοκρατικής ομάδας σε ακρόαση σχετικά με τα περιστατικά στην αεροπορική βάση Akinci.

Στο Akinci, μια αεροπορική βάση στα βόρεια της πρωτεύουσας Άγκυρα – που μετονομάστηκε σε Murted μετά το πραξικόπημα – οι πραξικοπηματίες σύμφωνα με τις κατηγορίες εγκαθίδρυσαν ένα κέντρο διοίκησης για το συντονισμό των επιθέσεων, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκαφών που επιτέθηκαν στο κοινοβούλιο και στο προεδρικό μέγαρο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λεγόμενοι πολιτικοί ιμάμηδες Kemal Batmaz, Hakan Cicek, Nurettin Oruc και Harun Binis και οι Στρατιωτικοί κατηγορούνται για παραβίαση του συντάγματος, προσπάθεια δολοφονίας του Ερντογάν και δολοφονία 77 ατόμων.